A Nemzetközi Nőnap alkalmából

Hír
2014.03.07
10:44

A Nemzetközi Nőnap alkalmából köszöntöm a lányokat és asszonyokat, akik gyermekeink, családjaink boldogulását gondoskodó szeretetükkel biztosítják, akik életet adtak nekünk, akik értelmet adtak életünknek.

Hiszen a tökéletes nő egyszerre kislány, anya és társ. Kislány, akire büszkék a szülei, akiknek ő a szemük fénye. Anya, aki életet adott nekünk, gondoskodott rólunk. Társ, aki jóban-rosszban mellettünk áll, aki értelmet adott életünknek, aki elvarázsolt minket.

Egyszer valaki azt mondta, a nő maga a tavasz, a remény a megújulás. Mindenhol, mindenből juttat egy kicsit önzetlenül szeretteinek. Ennél pontosabban meg sem fogalmazhatta volna, hiszen ha sorba kéne venni, mi mindenért vagyunk hálásak nekik, akkor szinte mindent felsorolhatnánk. Kedvességükért, a mindennapokban megtapasztalt gondoskodásukért, figyelmességükért és türelmükért. Köszönjük, hogy vannak nekünk, köszönjük, hogy mellettünk állnak jóban, rosszban, az élet oly sok területén.

Szeretettel köszöntök hát valamennyi hölgyet a nőnap alkalmából, kívánok nekik sok boldogságot, örömet, szeretetet és jó egészséget.